Spletno stran gostuje moj-splet.si
Prenesi vsebino


8663 Naloga širjenja resnice....
3. november 1963: Knjiga 91  Bertha Dudde

Duhovno bogastvo, ki ga imate, vas tudi zavezuje, da ga posredujete naprej, in ker je Moja volja, da širite resnico, bom tudi Jaz vedno blagoslavljal vaša prizadevanja. Zato si ne dovolite, da bi vas ovire ali težave, ki vam jih bo Moj nasprotnik vedno postavil na pot, odvrnile od dela, kajti če vam obljubim svoj blagoslov, bo dejavnost Mojega nasprotnika jalova. Hočem le, da Mi popolnoma zaupate, nočem, da se lotite česar koli, ne da bi prosili za Moj blagoslov in Mojo pomoč.... ne želim, da bi pozabili, za koga delate, saj ne opravljate zemeljskega dela, ko skušate širiti resnico.... gre za izpolnjevanje naloge, ki sem vam jo dal sam, in tudi če boste delali na bolj ali manj zemeljski način, se ga boste kljub temu lotili le s podporo duhovnih sil, ki lahko v Mojem imenu vplivajo na vas pri vseh vrstah dela, ki ga opravljate zame in za Moje kraljestvo.

Vedno vam znova namreč govorim, da ljudje nujno potrebujejo svetlobo....Četudi si to želi le peščica, pa je lahko tudi ta peščica učinkovita v svojem krogu, in presenečeni boste, kam bo resnica od Mene zasijala, opazili boste najbolj nenavadne korelacije in veseli boste, da ste lahko prispevali k temu, da so ljudje prejeli svetlobo.

In čeprav je Moje vodstvo očitno, morajo ljudje kljub temu delovati tako, da se vse odvija v okviru naravnega napredka in da nobena oseba ni prisiljena verjeti, vendar se vedno kažejo ljubezen, modrost in moč Boga in Stvarnika. Boste Pa tudi vi, Moji služabniki, vedno znova doživljali Mojo ljubezen in skrb, saj vsak dober skrbnik skrbi za svoje delavce. Toda tudi svoje delavce imam za svoje otroke in jim ne bom odrekel ničesar, kar potrebujejo. Prepustite se Moji očetovski skrbi, popolnoma se Mi izročite in resnično vas bom vodil, kamorkoli boste šli, blagoslovil bom vaše delo Zame in za Moje kraljestvo ter poskrbel, da bo uspešno.

Vedno morate vedeti, da vas potrebujem, kajti ljudje morajo opravljati tisto, kar se mi zdi dobro in uspešno, vendar zaradi svobodne volje ljudi sam ne morem delovati vidno, saj mora biti ljudem prepuščeno, ali želijo sprejeti resnico od Mene, ki jim jo ponujate vi. Kljub temu pa to čisto resnico nujno potrebujejo, zato si vedno znova prizadevam pritegniti zveste sodelavce in lahko so prepričani o Mojem očetovskem blagoslovu.... Amen.

Bertha Dudde