Spletno stran gostuje moj-splet.si
Prenesi vsebino

Skrivno naročilo

Kradite  čas

  To besedilo, sem prepisal z lista papirja, ki nam je bil nekoč poslan. Vendar naj že vnaprej povem, da to ni razodetje, temveč „pridiga“, ki nam jo je poslal naš zaskrbljen kristjan.
  Hudič je sklical svoj svetni sestanek, kjer je v svojem uvodnem nagovoru dejal: „ Kristjanom ne moremo preprečiti, da bi hodili v cerkev.  Prav tako jim ne moremo preprečiti, da bi brali Biblijo in s tem spoznali resnico. Lahko pa jim preprečimo, da bi z Jezusom razvili osebni odnos, poln ljubezni in molitve k njemu. Če z njim pridobijo ta odnos, je naša moč nad njimi prekinjena. Ko molijo, smo mi v nevarnosti. Naj gredo torej v svoje cerkve, naj živijo po svojem načinu življenja, vendar jim kradite čas, da ne bodo mogli vzpostaviti tega ljubezenskega odnosa z Jezusom Kristusom in naj nikdar ne molijo. To je moje poslanstvo, do vas mojih angelov podzemlja - Odvrnite jih od tega!“
  „Kako naj to storimo?“, vprašajo njegovi demoni.
  „Poskrbite da bodo vedno polno zaposleni z nepomembnimi malenkostmi vsakdanjega življenja in si vedno izmišljujte kaj novega, da boste imeli v oblasti njihove misli“, odgovori hudič. „Spodbujajte jih, da veliko trošijo, porabljajo in zapravljajo ter se zadolžujejo in si sposojajo. Ženske prepričujte, naj se popolnoma osredotočajo na svoje delo in naj bodo čim dlje časa za pisalno mizo in moške, da delajo šest, po možnosti sedem dni na teden in to  po deset ali dvanajst ur na dan. Le tako si bodo lahko privoščili svoj nesmiselni življenjski krog. Preprečujte jim, da bi preživljali čas z svojimi otroki in molili zanje. Ko bodo njihove družine dokončno razbite, jim njihovi domovi ne bodo več nudili zaščite. Polnite jim glave z vsem mogočim, da ne bodo mogli več slišati nežnega in tihega glasu Svetega Duha. Med vožnjo naj imajo vedno prižgan radio ali CD. Glejte, da bodo v njihovi bližini vedno prižgani televizor, video, računalnik in telefon. In pazite, da ne bi v kateri koli restavraciji ali trgovini na celem svetu predvajali lepe in harmonične glasbe. Raje jih čim glasneje bombardirajte z glasbo, ki je razburljiva in optimistična. To bo postopoma zastrupilo njihove misli ter uničilo njihovo enotnost in povezanost z Božjim kraljestvom in Kristusom. 
  Mizo za zajtrk napolnite s časopisi in revijami in jih štiriindvajset ur na dan obveščajte o najnovejših novicah. Ulice naj bodo prekrite s plakati in napisi za takšne in drugačne izdelke, ki jim govorijo, da jih potrebujejo, da bi bili srečni. Njihove poštne nabiralnike napolnite z oglasi in reklamami in ponudbami brezplačnih izdelkov in jim s tem vzbujajte lažno upanje. V revije in na prve strani časopisov postavljajte lepo oblikovane modele, da bodo možje vedno bolj verjeli, da je zunanja lepota ključnega pomena in se jim bodo žene zdele neprivlačne. Tudi to bo pomagalo hitro uničiti družine. Tudi, ko bodo na počitnicah, jim ne pustite, da bi se umirili. Potrudite se, da jih boste vedno znova odvračali in zaposlovali, da se bodo izčrpani in polni nemira vrnili na delo. Poskrbite, da na sprehodih in pohodih ne bodo uživali v naravi in v nobenem primeru ne bodo občudovali Božjega stvarstva. Namesto tega jih pošiljajte v zabaviščne parke, diskoteke in kino. Vaš cilj mora biti, da bodo vedno in povsod polno zaposleni in zasedeni. Da le nimajo časa, da bi si postavili vprašanje o smislu življenja in o Bogu!
  In, ko srečajo druge kristjane, jim ne dovolite, da bi govorili o Bogu, ampak njihove pogovore zapolnite z opravljanjem in nepomembnimi govori, da se bodo poslovili z slabo vestjo in nelagodjem. Predvsem pa vam znova ponavljam, preprečite jim, da bi našli čas za molitev in čas za hvaljenje in poveličevanje Boga. Ne prenesem pobožne molitve, to me spravlja ob pamet.
  Ne popuščajte v svojih prizadevanjih. Vedno morajo biti polno zaposleni, da ne bodo mogli voditi evangelizacije in duš pridobivat za Boga. Dajte jim toliko dobrih izgovorov za domnevno pomankanje časa, da ne bodo več mogli črpati moči od Boga. Kmalu bodo živeli le od svoje moči, žrtvovali bodo zdravje, družino in Boga zaradi varnosti, posvetnega ugleda in denarja. Delovalo bo!“
  Bilo je sijajno srečanje. Demoni so nestrpno odšli na svoje poslanstvo, da bi kristjane po vsem svetu zaposlovali in lovili še bolj kot prej.

PS: Avtor neznan