Spletno stran gostuje moj-splet.si
Prenesi vsebino

Molitev k Jezusu

Moj najljubši  Jezus! Pomagaj mi, da Ti bom v vsem poslušen in, da ne bom omahoval ne na levo in ne na desno in se bom vedno držal Tebe, saj si Ti edini začetnik in izpolnjevalec vseh dobrih del.
Popolnoma  se Ti predajam in se Ti prepuščam. Pred Tvoje najsvetejše noge se priklanjam z vsemi svojimi čutili in udi. Skupaj z vsemi svojimi se predajam Tvoji najsvetejši volji in v Tvojo najboljšo in najčistejšo previdnost, v Tvoje Božje varstvo in v Tvojo najbolj  ljubečo in milostno oblast!
Ti si pravi in edini Oče, Bog in Gospod! Nihče Ti ni enak in razen Tebe ni nikogar drugega. Vsi smo v tvojih rokah, zato ravnaj z nami  kakor ti je všeč. Tvoja najsvetejša volja naj se vedno popolnoma uresničuje na  nas, v nas in po nas!
Kajti Tvoja volja je ljubezen nad ljubeznijo, milost nad milostjo in usmiljenje nad usmiljenjem! Zato naj bomo tudi mi vedno in za vedno le orodje Tvoje milosti in čista posoda Tvoje ljubezni, usmiljenja in slave! Daj, da bi z vsem svojim bitjem, zaradi Tvoje neskončne ljubezni vedno zmogli hvaliti nad vse Tvoje najsvetejše ime, pa naj bo to v življenju ali v smrti!  Amen.  
Nevreden sem Tvoje velike dobrote, moj Jezus, moj Oče, moj Bog in Gospod, ki mi jo vedno izkazuješ s tako neskončno ljubeznijo! Zato Te bom tudi večno hvalil, ljubil in poveličeval, ter povsod in vedno slavil Tvoje najsvetejše ime!
Slava, hvala, zahvala in ljubezen tebi Bog, kot Očetu, Sinu in Svetemu duhu, zdaj in na veke! – Amen

O moj Jezus, v Tvojem presvetem, nadvse mogočnem in silnem imenu - Amen!